Warning: unlink(/home/navabg/madeforcause.com/system/cache/cache.manufacturer.0.1570081505): Permission denied in /var/home/navabg/madeforcause.com/system/library/cache.php on line 18Warning: unlink(/home/navabg/madeforcause.com/system/cache/cache.manufacturer.0.1570081505): Permission denied in /var/home/navabg/madeforcause.com/system/library/cache.php on line 18Warning: unlink(/home/navabg/madeforcause.com/system/cache/cache.language.1570081952): Permission denied in /var/home/navabg/madeforcause.com/system/library/cache.php on line 18Warning: unlink(/home/navabg/madeforcause.com/system/cache/cache.currency.1570081952): Permission denied in /var/home/navabg/madeforcause.com/system/library/cache.php on line 18 Седмица на благотворителността 2013

Седмица на благотворителността 2013

Публикувано в: Седмица на благотворителността Дата на създаване: 2014-04-15 Посещения: 1269

От 23-29.09.2013 г. (по време на Есенния панаир на занаятите ) Община Пловдив организира седмица на благотворителността. Вижте каузите, за които се набират средства:


От 23-29.09.2013 г. (по време на Есенния панаир на занаятите ) Община Пловдив организира седмица на благотворителността. Каузите, за които се набират средства, са:

 

1.  Подобряване на уловията в Център за настаняване от семеен тип "Майка Тереза";
2.  Подобряване на уловията в Център за настаняване от семеен тип "Детска къща";
3. Кризисен център за деца – ремонт и оборудване на спортен салон;
4. Комплекс за социални услуги "Св. Георги" – създаване на оранжерия, в която деца и хора с леки увреждания ще изграждат трудови навици;
5.  Закупуване на Аутофрактометър за Очна клиника при УМБАЛ " Св. Георги" – Пловдив
6. Създаване на терапевтична зона за емоционална подкрепа на пациентите в Клиника по детска хирургия при УМБАЛ " Св. Георги" – Пловдив.

 

Седмицата на благотворителността ще започне на 23 септември с кампания за набиране на жълти стотинки, която ще е в повечето хипермаркети в Пловдив. Там на касите ще има кутии, в които всеки може да пусне стотинки или левчета за каузите на кампанията.

 

Същият ден започва и кампанията "Лист по лист", в която ще се включат училища, учреждения, фирми и граждани, които ще носят хартия, а с парите от нейното изкупуване ще бъдат в полза на каузите.

 

Зумба фестивал, концерт на Хилда Казасян, Салса парти в хотел "Лайпциг" също са част от инициативата. В кулинарно шоу Ути Бъчваров ще сготви над 1500 супи и огромна баница, които ще бъдат продавани на пловдивчани и гостите на града, а средствата ще са в полза на каузите на кампанията.

 

Последния ден ще има състезание с патета в река Марица, което се прави за първи път в България. Патетата ще струват по 5 лева за граждани и 100 лева за фирми. Те ще бъдат пуснати от пешеходния мост на реката до моста на Панаира.


Тагове:

Работи на OpenCart
"КАУЗА" ООД © 2019 - Design by viscomp