Доставка

Как да направите поръчка?

Разгледайте продуктите в нашия каталог и изберете желаните от вас. За да ги добавите във вашата виртуална кошница за пазаруване, натиснете бутона "КУПИ". След това натиснете бутон "КОШНИЦА", за да прегледате списъка на поръчаните стоки. При някои от стоките трябва да сте избрали задължителни опции като количество, цвят, размер и др. Без тях няма да може да добавите желания от вас продукт. След като сте добавили всички желани стоки, натиснете бутон "ПЛАЩАНЕ". Следват няколко поредни стъпки, в които трябва да въведете необходимата информация за да финализирате Вашата поръчка.

Доставки с куриерска фирма Спиди

Всички доставки се изпълняват от куриерска фирма "Спиди". Цената на доставката е изчислява и прибавя автоматично към вашата сметка, когато въведете вашите предпочитания за доставка при попълването на данните за вашата поръчка.

"Спиди" предоставя и възможност за експресна доставка. Това е опция, от която можете да се възползвате, ако желаете поръчаната стока да бъде доставена на желания адрес максимално бързо.

Срокове за доставка

Населени места в „Бизнес зона” - доставката е до 5 работни дни след датата на потвърждение на поръчката.
Населени места извън „Бизнес зона”- съгласно графика на „Спиди”.

Цената за доставка за всички пратки се изчислява автоматично при избор на място (офис на Спиди) и  допълнително по приложената по-долу таблица.

Икономична куриерска услуга:

кг

Врата - врата

До 0.5 кг

2.95 лв.

1 кг

2.95 лв.

2 кг

4.06 лв.

3 кг

4.06 лв.

4 кг

4.79 лв.

5 кг

4.79 лв.

⃰  цените са без ДДС и без Такса гориво
** +25% за Експресна куриерска услуга

В рамките на 24 часа ще се вържем с вас чрез e-mail и телефон, за да потвърдим вашата поръчка и да уточним някои подробности.
Ако имате допълнителни въпроси, можете да се свържете с нас на телефон: +359 32 62 51 97 или на e-mail: office@navabg.com!

Какви начини на плащане поддържаме?

1. С наложен платеж - заплащате на куриера, в момента на доставката.
2. Плащане с банков превод - Вашата поръчка може да заплатите по банков път. В основанието за превода запишете номера на поръчката си.

Нашите банкови детайли са:

ПроКредит Банк
IBAN:  BG67 PRCB 9230 1046 8514 15
BIC:   PRCB BGSF
КАУЗА  ЕООД

Ако желаете да получите данъчна фактура към поръчката си, моля въведете данните за вашата фирма и отбележете това в полето за пояснения.

Работи на OpenCart
"КАУЗА" ООД © 2019 - Design by viscomp